Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταξινομήθηκε ηλικιακά για κονσόλες νέας γενιάς το Company of Heroes 3

*
H Taiwan Digital Game Rating Committee βαθμονόμησε το Company of Heroes 3 για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Το Company of Heroes 3 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για τις 17 Νοεμβρίου 2022 για PC (μέσω του Steam), ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας, χρειάζεται επιπλέον χρόνος ώστε να βελτιωθούν ορισμένα θέματα που έχουν προκύψει κατά την ανάπτυξη, με σκοπό να προσφερθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία.


Το παιχνίδι θα προσπαθήσει να επαναπροσδιορίσει τη σειρά, προσθέτοντας πολλά νέα στοιχεία και τακτικές, με σκοπό την κάλυψη περισσότερων ιστοριών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η δημιουργία του βασίζεται στην Essence Engine 5, η οποία και έχει βελτιωθεί αρκετά στους τομείς της απεικόνισης και διαχείρισης των assets.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*